SPORTENIN: 100% AANDACHT=100% RESULTAAT

Baarle - Bergen op Zoom - Breda - Gilze - Tilburg - Oosterhout

SPORTENINJELLESGYM BAARLE HERTOG

In juni 2010 werd de kickboksvereniging Jelle’s Gym opgericht, onder de naam, Jiruresugym. Destijds trainden wij in de gymzaal van de “Uilenpoort” aan de Schoolstraat 12 te Baarle-Nassau  (Nl.)onder leiding van trainer Jelle Borburgh.
Jelle: “In Maart 2012 zijn we verhuisd naar de gymzaal van basisschool “de Vlinder” aan de Pastoor Van Herdegomstraat te Baarle-Hertog (Belgie).  In 2015 zijn we een   samenwerking aangegaan met Sportenin Sport & Marketing  om het geheel  nog professioneler aan te gaan pakken”.

SporteninJelleGym staat onder leiding van hoofdtrainer Jelle Borburgh. De sportschool staat bekend om haar laagdrempelige karakter, gezelligheid is er troef en de sportzaal is qua oppervlakte (300 m²)  voorlopig ruim voldoende voor het sterk groeiend ledenaantal in Baarle en omstreken. Het hoofddoel van onze sportschool is recreatief kickboksen. Deze groepslessen worden altijd onder deskundige leiding gegeven en er zal regelmatig lessen worden gegeven door gastdocenten.

Wil je Cardio Kickboksen, Thai/Kickboksen of Personal Training gaan volgen in Baarle ?
dan ben je bij SporteninJellesGym aan het juiste adres ! Je kan zowel individueel (Personal Training) als in groepsvorm gaan trainen.

www.sporteninjellesgym.com

Onze openingstijden

dinsdag
18:0021:00
woensdag
19:3020:30
donderdag
18:0020:00
zaterdag
10:0012:30