SPORTENIN: 100% AANDACHT=100% RESULTAAT

Baarle - Bergen op Zoom - Breda - Gilze - Tilburg - Oosterhout

WOMEN ONLY

Women Only

Zelfverdediging alleen voor vrouwen: privé- én groepslessen.  Alleen mogelijk voor vaste nieuwe groepen (min. 4 personen) die overdag les willen hebben. Gedurende een reeks van 10-lessen van elk ruim 1 uur leer je jezelf effectief te verdedigen tegen de meest voorkomende agressieve confrontaties op straat, tijdens je werk, op school, in de parkeergarage, thuis, in het uitgaansleven, vakantie etc.

Technieken die werken!
Alleen doeltreffende, gemakkelijk aan te leren technieken, je hebt geen jarenlange training nodig. Wat je tijdens de cursus leert is direct toe te passen zodra je weer buiten staat.

Thema`s die tijdens de cursus aan bod komen
- Bewaak je eigen veilige zone
-  Help ... ik word vastgepakt (lees: aangerand)
-  Iemand wil mij in elkaar slaan
-  Oh nee hè, hij trekt een mes. 
Kan ik nog iets zinnigs doen?
-  Bedreigd met een vuurwapen ... Zie ik mijn familie nog terug?
-  Verkrachting ... Laten gebeuren of kan ik nog iets  doen?

Nu denk je misschien “waar heb ik zo`n cursus nu voor nodig; ik heb altijd al een mes bij me en een bus pepperspray...”.  Mijn antwoord: waar zijn ze opgeborgen? In je handtas? Broekzak? Al eens geprobeerd een van die twee paraat te krijgen in het geval iemand je vanaf een meter of twee aanvalt? Dat lukt niet! 

Heb je al geoefend met die - illegale - wapens? Bedenk dat een wapen zich heel gemakkelijk tegen je keert als je niet perfect weet hoe er mee om te gaan. Dat vergt veel training. Bovendien zijn het illegale wapens; zou het je al lukken er iets zinvols mee te doen en je verwondt je belager dan zit je in zware justitionele problemen en wordt je belager zelfs beschermd.