SPORTENIN: 100% AANDACHT=100% RESULTAAT

Baarle - Bergen op Zoom - Breda - Gilze - Tilburg - Oosterhout

POWERKICK


POWERKICK: EXPLOSIEVE TRAINING OP EEN BOKSPILAAR

Powerkick is een groepsles waarbij gebruik wordt gemaakt van een Bokspilaar. Hierop worden verschillende stoot- en traptechnieken aangeleerd met of zonder muziek. De boks en traptechnieken zijn een middel om aan je conditie te werken, vet te verbranden, stress te ontladen en te ontspannen. Het is van groot belang om vooraf te weten dat er geen enkel moment met een sparringpartner wordt geoefend en dat er ook geen fysiek contact is.

Er wordt in hoofdzaak met twee personen (of éen) op een bokspilaar gewerkt. Een persoon houdt de pilaar vast terwijl de andere persoon er verschillende technieken op uitvoert. Er zijn nog veel verschillende oefeningen om een PowerKick training compleet te maken. De muziek speelt bij deze training een grote rol voor de motivatie en ondersteuning maar het is zeker niet van belang dat je op het ritme van de muziek beweegt. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen omdat er geen choreografie aan te pas komt, ook gevoel voor ritme is geen must. Natuurlijk is niets ontspannender dan je eens lekker ongeremd te laten gaan. Uit recent onderzoek blijkt dat slaan en trappen tegen een oppervlak, bv. Een kussen, een uitstekende manier van stressontlading en conditietraining is. PowerKick is ook een perfecte krachttraining die zal bijdragen aan het sterker maken en verstevigen van het gehele lichaam. En dat met een “Big Smile”. Maar let op: begin je eraan dan ben je verkocht!

Met PowerKick is veiligheid van groot belang, daarom werken we met leren handschoenen. Deze zorgen ervoor dat je tijdens het stoten geen blessures oploopt aan je handen. Voor meer informatie of eventueel een gratis proefles bent u van harte welkom bij Sportenin.