SPORTENIN: 100% AANDACHT=100% RESULTAAT

Baarle - Bergen op Zoom - Breda - Gilze - Tilburg - OosterhoutHiiT4Kids: Minder kans op overgewicht

3x8 Minuten = de tijd die per week nodig is om het uithoudingsvermogen, de motorische vaardigheden en het aerobe vermogen van kinderen te verbeteren. 24 minuten trainen op een hoge intensiteit kan ertoe leiden dat kinderen hun uithoudingsvermogen verbeteren, minder sportblessures oplopen en minder kans hebben op overgewicht en obesitas.

Als we dit weten, hoe kan het dan dat er steeds meer kinderen kampen met overgewicht? Waarom lopen zij een steeds grotere kans op een te hoge bloeddruk, een te hoog cholestrol en psychische klachten? Wij willen deze neerwaartse spiraal doorbreken. En daar hebben wij ook de hulp van de ouders bij nodig. Want uiteindelijk ben jij als ouder degene die zal moeten investeren in de gezondheid van je kind. 

HiiT4Kids
HiiT4Kids is een kortdurend trainingsprogramma die spierversterkende oefeningen met intense aerobe activiteit combineert. Dure materialen en apparaten zijn overbodig.  Wij gebruiken licht gewichten en maken vooral gebruik van het eigen lichaamsgewicht. Je kind zal zich weer fitter gaan voelen en een verbetering in het uithoudingsvermogen. Wel zal er ook op de voeding gelet moeten worden zodat je optimaal gebruik wordt gemaakt van de resultaten bij kinderen omdat afvallen op jonge leeftijd op een gezonde en geleidelijke manier het beste is. Jij, als ouder kunt je kind een kans bieden regelmatig gezond te bewegen waardoor het sporten een vanzelfsprekend onderdeel in hun levensstijl wordt.

Fitter, gezonder en slanker 
Onwijs gaaf natuurlijk als je samen met je kind, fitter, gezonder en slanker wil worden.