SPORTENIN: 100% AANDACHT=100% RESULTAAT

Baarle - Bergen op Zoom - Breda - Gilze - Tilburg - Oosterhout

FIGHT FUN

FIGHT FUN (CARDIO KICKBOKSEN) "VERBRANDT MEER DAN 650 KCAL PER UUR"

Deze sport combineert elementen uit het boksen, diverse vechtsporten en aerobics om de algehele lichamelijke conditie en houding te verbeteren.  Het is een volledig fitness programma waarmee je tot 1000 kcal per uur kan verbranden!

In tegenstelling tot andere vormen van kickboksen, gaat het bij Fight Fun niet om fysiek contact tussen concurrenten. Het is een cardio training die beoefend wordt vanwege de vele voordelen voor het lichaam. 
Op opzwepende muziek worden technieken uit het boxen aangeleerd en in combinaties gegoten. 

Een echte choreografie als het ware is de doelstelling. Je traint er tevens de coördinatie tussen armen en benen en je evenwicht. Stretchen is ook zeer belangrijk na een sessie, en daarom besteden we ook veel aandacht aan de cooling down.

VOOR WIE?
Fight Fun kan door iedereen beoefend worden. Vanaf 16 jaar tot ... ben je welkom in onze club. Zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen! Ben je een absolute beginner of een gevorderde? We maken tijd om iedereen goed te begeleiden. Zo is het voor iedereen een zeer aangename inspanning.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE DOEN?
Je hebt enkel een paar bokshandschoenen nodig om aan Fight Fun te doen. Een gewone sportieve, losse outfit is voldoende. Goede sportschoenen zijn aan te raden. Breng ook altijd een liter water mee, want de kans dat je zweet is heel erg groot. Een tijdige hydratatie is dus een must. We pauzeren steeds even om te drinken en dan weer snel verder te doen.